Te huur

Voor opdrachtgever bieden wij aan 2 bedrijfsunits van 75 m2. per stuk op de begane grond. De units zijn gelegen aan de Industrieweg in een verzamelgebouw met 4 units. Unit F en E zijn beschikbaar. De units zijn gebouwd in 2010. Indeling: Entree en hoge overheaddeur, bedrijfsruimte ca 75 m2, toilet, m.k. en verder heater. Vaste trap naar zolderberging ca 30 m2 met keukenblokje. Elke unit heeft 2 parkeerplekken. Unit: F en E. huurprijs € 400,-- excl. btw. per unit en exclusief nutsvoorzieningen. Voorzien van o.a. elektrische hoge sectionaaldeur, bestraat buitenterrein en volledige isolaties. Kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verder eigen meterkast voor eigen aansluitingen nutsvoorzieningen. De units zijn geschikt voor vele doeleinden zoals opslag, stallingsruimte, werkruimte en verkoop van goederen via internet.

Voor opdrachtgever bieden wij aan 2 bedrijfsunits van 75 m2. per stuk op de begane grond. De units zijn gelegen aan de Industrieweg in een verzamelgebouw met 4 units. Unit F en E zijn beschikbaar. De units zijn gebouwd in 2010. Indeling: Entree en hoge overheaddeur, bedrijfsruimte ca 75 m2, toilet, m.k. en verder heater. Vaste trap naar zolderberging ca 30 m2 met keukenblokje. Elke unit heeft 2 parkeerplekken. Unit: F en E. huurprijs € 400,-- excl. btw. per unit en exclusief nutsvoorzieningen.
Voorzien van o.a. elektrische hoge sectionaaldeur, bestraat buitenterrein en volledige isolaties. Kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verder eigen meterkast voor eigen aansluitingen nutsvoorzieningen.
De units zijn geschikt voor vele doeleinden zoals opslag, stallingsruimte, werkruimte en verkoop van goederen via internet.

  • Industrieweg 8F 8426 AA Appelscha
  • Prijs:€ 400,- p/m
  • Aangeboden sinds:10 november 2015
  • Aanvaarding:Onmiddellijk
  • Soort:Industry
  • Bouwjaar:2010
Roelien