Beschikbaar

Aangeboden wordt in het prachtige recreatieproject HET GOUDMEER nog diverse bouwkavels voor chalets. Op het bestaande park zijn nog verschillende kavels, met verschillende grootte te koop. De kavels liggen deels aan de rand, midden en deels aan het grote waterpartij (meer). Er is veel keuze voor verschillende types chalels te bouwen op deze kavels. Het Goudmeer is gelegen in mooie omgeving van het Fochteloërveen en Drents Friese Wold. De kavels hebben volop ruimte en privacy met veel groen en prachtig meertje. Verder biedt het Goudmeer verschillende faciliteiten zoals restaurant, zwemstrand, tennisbanen en meer. Het park is het gehele jaar open en dus zijn de chalets het hele jaar te gebruiken. Er zijn geen verplichtingen aan een verhuurorganisatie. Er is een actieve VVE voor het onderhouden van het gezamenlijke buitenterrein (servicekosten € 94,-- per maand, bijdrage VVE € 50,-- per jaar). De kavels zijn direct te aanvaarden. Bouwkavels prijzen vanaf € 20.000,-- V.O.N.

Aangeboden wordt in het prachtige recreatieproject HET GOUDMEER nog diverse bouwkavels voor chalets. Op het bestaande park zijn nog verschillende kavels, met verschillende grootte te koop. De kavels liggen deels aan de rand, midden en deels aan het grote waterpartij (meer).
Er is veel keuze voor verschillende types chalels te bouwen op deze kavels.
Het Goudmeer is gelegen in mooie omgeving van het Fochteloërveen en Drents Friese Wold. De kavels hebben volop ruimte en privacy met veel groen en prachtig meertje. Verder biedt het Goudmeer verschillende faciliteiten zoals restaurant, zwemstrand, tennisbanen en meer.
Het park is het gehele jaar open en dus zijn de chalets het hele jaar te gebruiken. Er zijn geen verplichtingen aan een verhuurorganisatie. Er is een actieve VVE voor het onderhouden van het gezamenlijke buitenterrein (servicekosten € 94,– per maand, bijdrage VVE € 50,– per jaar). De kavels zijn direct te aanvaarden.
Bouwkavels prijzen vanaf € 20.000,– V.O.N.

  • Weperpolder 33a 8431 RL Oosterwolde
  • Prijs:€ 20.000,- v.o.n.
  • Aangeboden sinds:10 oktober 2019
  • Aanvaarding:in overleg
Roelien

Documenten en downloads