Verkocht onder voorbehoud
 • Waskemeer
 • € 575.000,- k.k.
 • 213 m2 3.482 m2
 • 6 Kamers

Vrijstaand karakteristiek woudboerderijtje met circa 5 jaar oud bijgebouw met woonruimte en werkplaats op 3482 m2 eigen grond. Het geheel is rondom vrij gelegen in buitengebied met fraaie tuin en diverse bijgebouwen. Indeling woudboerderijtje: entree met bijkeuken, woonkamer met open keuken met openslaande tuindeuren, boeren gebint en open ruimte, inloopkast, slaapkamer aan voorzijde met bedstee en vaste kast, tussenhalletje met badkamer met ligbad, toilet en wastafel en 2de slaapkamer. Verder vliering. Dit gebouw is voorzien van deels dubbele beglazing en verder zijn hier geen isolerende voorzieningen. Het nieuwe bijgebouw met zadeldak is voorzien van volledige isolaties, dit gebouw is groot 7,46 x 12,54m binnenmaats en heeft de volgende indeling: Zijentree met hal met plavuizen, toilet (hangcloset), eetkamer met plavuizen en moderne keuken met o.a. natuurstenen blad, 6 pits gaskooktoestel, 3 ovens, vaatwasser en koeler, verder met openslaande tuindeuren. Dit gedeelte is voorzien van vloerverwarming, verder grote inpandige ruimte van 7,46 x 7,60m met 2 maal dubbele deuren, keukenblok, witgoedaansluitingen en CV-opstelling. Deze ruimte is voorzien van radiatoren met slimme thermostaten en is ook volledig voorzien van isolaties. Vrij eenvoudig kan deze ruimte ook gebruikt worden voor praktijk, kantoor en/of werkplaats. Verdieping: royale leef c.q. zitgedeelte met dakkapel, badkamer met luxe inloopdouche met regendouche en infrarood scherm en badmeubel, verder royale open slaapgedeelte met dakkapel. Voorts is er een grote nieuwe carport voor 3 auto's met vliering en aangebouwde schuur met vliering. Er is een fraaie aangelegde tuin met o.a. borders, terras, groentetuin, overkapping met verwarming, parkeerplekken, gazon en dierenverblijf. Het geheel is zeer geschikt voor kangoeroe wonen of bed & breakfast. Kenmerken: - in tuin veel watertappunten; - krachtstroom in overkapping; - glasvezel aanwezig; - nieuwe bijgebouw voorzien van volledige isolaties; - beide gebouwen met aparte CV-ketels (ca 1 en ca 5 jaar oud). - nabij gelegen natuurgebied Duurswoude heide en het Blauwe Bos.

Vrijstaand karakteristiek woudboerderijtje met circa 5 jaar oud bijgebouw met woonruimte en werkplaats op 3482 m2 eigen grond.
Het geheel is rondom vrij gelegen in buitengebied met fraaie tuin en diverse bijgebouwen.
Indeling woudboerderijtje: entree met bijkeuken, woonkamer met open keuken met openslaande tuindeuren, boeren gebint en open ruimte, inloopkast, slaapkamer aan voorzijde met bedstee en vaste kast, tussenhalletje met badkamer met ligbad, toilet en wastafel en 2de slaapkamer. Verder vliering. Dit gebouw is voorzien van deels dubbele beglazing en verder zijn hier geen isolerende voorzieningen.
Het nieuwe bijgebouw met zadeldak is voorzien van volledige isolaties, dit gebouw is groot 7,46 x 12,54m binnenmaats en heeft de volgende indeling: Zijentree met hal met plavuizen, toilet (hangcloset), eetkamer met plavuizen en moderne keuken met o.a. natuurstenen blad, 6 pits gaskooktoestel, 3 ovens, vaatwasser en koeler, verder met openslaande tuindeuren. Dit gedeelte is voorzien van vloerverwarming, verder grote inpandige ruimte van 7,46 x 7,60m met 2 maal dubbele deuren, keukenblok, witgoedaansluitingen en CV-opstelling. Deze ruimte is voorzien van radiatoren met slimme thermostaten en is ook volledig voorzien van isolaties. Vrij eenvoudig kan deze ruimte ook gebruikt worden voor praktijk, kantoor en/of werkplaats.
Verdieping: royale leef c.q. zitgedeelte met dakkapel, badkamer met luxe inloopdouche met regendouche en infrarood scherm en badmeubel, verder royale open slaapgedeelte met dakkapel.
Voorts is er een grote nieuwe carport voor 3 auto’s met vliering en aangebouwde schuur met vliering.
Er is een fraaie aangelegde tuin met o.a. borders, terras, groentetuin, overkapping met verwarming, parkeerplekken, gazon en dierenverblijf.
Het geheel is zeer geschikt voor kangoeroe wonen of bed & breakfast.
Kenmerken:
– in tuin veel watertappunten;
– krachtstroom in overkapping;
– glasvezel aanwezig;
– nieuwe bijgebouw voorzien van volledige isolaties;
– beide gebouwen met aparte CV-ketels (ca 1 en ca 5 jaar oud).
– nabij gelegen natuurgebied Duurswoude heide en het Blauwe Bos.

 • Schansdijk 21 8434 ND Waskemeer
 • Prijs:€ 575.000,- k.k.
 • Aangeboden sinds:6 juli 2022
 • Aanvaarding:in overleg
 • Soort:eengezinswoning
 • Woonoppervlakte:213 m2
 • Perceeloppervlakte:3.482 m2
 • Aantal kamers:6
 • Slaapkamers:3
 • Aantal woonlagen:2
 • Energylabel:G
Roelien